ReizenCraft gebruikt gestolen models! Beste lezers,

Ik kom even het nieuws brengen dat ReizenCraft models gebruikt van NuraCraft gemaakt door (xMvds). Ik spotte laatst in de TrainCarts Discord de volgende 2 plaatjes (zie bijlage). Ik heb meteen even de persoon die deze foto's stuurde een berichtje gestuurd waarom hij de models van NuraCraft / xMvds gebruikt. Naast het liegen over dat de server een test was en de models gebruikt mochten worden omdat NuraCraft toch gestopt was ( like als er speelgoed is bij de intertoys dat niemand koopt betekend het ook niet dat je het mee kan nemen) daarna een paar keer belachelijk gemaakt en geblokkeerd. Na afloop geprobeerd nog in contact te komen met die persoon (GwnJernoow#3513) maar compleet genegeerd, vandaar deze post.

Ik weet dat de volgende post waarschijnlijk van Jarno komt en hij gaat over mij, bij deze, het zou me weinig schelen. Ik geef de ontzettend trieste mensen die de werken van mensen die daar ontzettend lang mee bezig zijn geweest moeiteloos gebruiken voor hun domme en trieste projecten. Deze mensen mogen van mij van de aardbodem worden geveegd door Thanos.

xxx Jorrick
-1
Rapporteren 18 reacties | 603 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


PlaneetAchtbaan op 07 Aug 15:56
Ach geen zorgen jorrick, tis een efteling server die stoppen uiteindelijk toch allemaal omdat zelfs sprookjescraft een te grote competitie voor hun is (en omdat tegenwoordig elke eftelingserver gerunt wordt door een stel kleretyfusjongen die denken dat ze vanalles kunnen nakken)

CapuchonKidSwaggerBoi op 29 Jul 14:27
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨TWINKELS✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

ZwartePiet op 28 Jul 14:52
Lol dat is de oude rijkencraft map

DeVrolijkeLoods op 27 Jul 18:45
Jorick, kom eens naar m'n huis en dan sla ik je helemaal naar de tering... Pussy

ILarsju op 27 Jul 12:39
@detailbouwer je hoeft een minecraft model niet helemaal opnieuw te bouwen als je hem omwilt zetten naar een hogere versie. Dat zou enorm veel werk zijn voor servers zoals craftventure bijvoorbeeld.

DetailBouwer45 op 27 Jul 11:41
Ow trouwens, nice try dit is niet de Symbolica van Reizencraft ?

JoeyGeeftSlechteArgumenten op 27 Jul 11:05
Jorrick krijg kanker

DetailBouwer45 op 27 Jul 10:49
1 post is genoeg.....

DetailBouwer45 op 27 Jul 10:38
Weetje dit is echt pure onzin, de models zijn niet van de goede versie dus zouden er in onze server paars zwart uit moeten zien. Als je de server naar beneden wilt halen doe dat dan wel met bewijs wat echt is... Je kan net zo goed de pack zelf downloaden en in een genakte Sprookjescraft map lekker screens make, dus waar is het echte bewijs?

Blockmeneer op 27 Jul 10:08
Leuke iplogger @geefMijGeld :ban:

Kaaseter101 op 27 Jul 09:48
HAHAHAHA MAAR HIJ BEDOELT JOUW NIET HAHAHAAHAHA

Kaaseter101 op 27 Jul 09:36
@geefMijGeld doe normaal joh het is de waarheid

Kaaseter101 op 27 Jul 09:33
Het is almost een 1:1 kopie. Lekker bezig pik

geefMijGeld op 27 Jul 09:30
godverdomme rot op door mijn naam te gebruiken kom je niet voor tering hond.

MeppendeVlieg op 26 Jul 23:39
https://twitter.com/Jorrick_S/status/1154868863714103296

MeppendeVlieg op 26 Jul 23:29
Anoniem? Mijn naam staat hieronder WHHAHAHAHAH

carouselplugin op 26 Jul 23:00
En trouwens, ik denk dat je nog zielige bent dat je dit allemaal anoniem doet

carouselplugin op 26 Jul 22:56
Wat er nu wordt geschreven is alles behalve waar. Ik heb hem zelf de models zien maken! Het is duidelijk dat er een stafflid in het midden zit die of jaloers of wraak heeft op de server. Directie Reizencraft