De huidge staat van Parkleaks Een hele goede dag aan iedereen die deze post ziet. Ik wil het gaan hebben over de huidige staat van Parkleaks wat ik ga verdelen in 3 hoofdstukken:

Wat is Parkleaks en wat moet je er posten?
Wat er eigenlijk veel wordt gepost
De mensen die hier posten


Trouwens, aan de stafleden, als ik deze post te grof hebt gemaakt en het zal verwijderd worden, zal ik hem wel wat minder grof maken.

Laten we beginnen met wat Parkleaks eigenlijk is. Parkleaks is een website waar je de hype van nieuwe servers kan verpesten door het te leaken. Dit kan je doen als staflid of bij bijvoorbeeld een opening van een park. Op de website moet je, wat de naam al zegt, screenshots maken van stuken die nog niet toegankelijk zijn voor bezoekers of van nog niet geopende parken. Allemaal leuk en aardig (behalve voor de eigenaar van een server) maar de laatste tijd wordt er heel weinig geleaked..

Om duidelijk te maken wat hier wel wordt gepost zal ik categorieën maken van de type posten die ik vaak zie en welke regels ze overtreden:

--Gezeik over een website van een pretpark: Laten we eerlijk zijn, wat ben je hier aan het leaken? Helemaal niks. Mensen kunnen de website gewoon opzoeken en is voor iedereen toegankelijk. Hierdoor is het geen leak.

--Ruzie in een discord server: Je hebt een ruzie in een Discord server over een pretpark. Ik zie vaak genoeg mensen die dreigen dingen op Parkleaks te zetten. (Ik ga geen namen noemen) En ja hoor, het is weer raak. Iemand zet een nutteloze post op Parkleaks over een ruzie van Discord. En om het nog erger te maken ga je alles wat hij verkeerd gedaan heeft op Parkleaks zetten. Zijn we hier aan het leaken? Nee. Heeft het te maken met de pretpark community? Nee. Wordt zo’n post verwijderd? Nee. Wat eigenlijk wel moeten volgens de regels. (regel 1)

--Overige onzin: Als voorbeeld neem ik een post met de titel: Sprookjescraft zet halfnaakte pop op de halve maen. Hier zien we gelijk wat de leeftijdsgroep is die tegenwoordig achter een hun computer zitten. Sprookjescraft maakt iets na wat ook in de Echte Efteling staat. Dus als er een halfnaakte vrouw in de Efteling staat, staat die er ook in Sprookjescraft. Ik wil hiermee zeggen dat dit alles behalve een leak is en naar mijn mening verwijderd moet worden

Ik behandelde in het lijstje alles wat niet op de website hoort. Want er wordt natuurlijk soms ook wel geleaked.


We hebben wel een bekende namen op parkleaks, zoals Bryan, Tygo, Gekke Goofy, etc. Meestal komen ze erop als ze iets verkeerds hebben gedaan in een server of op Discord. Zij weten dat het super vervelend is om erop te komen maar ik geloof dat ze willen gehaat worden. Ondanks ze weten hoe kut het is, moeten ze zelf ook heel nodig leaken. Voelen zich bedreigd als je zegt dat het op Parkleaks komt, maar posten zelf wel screens van Discord berichten.


Als laatste wil ik zeggen dat we meer respectvol met elkaar om moeten gaan. We hebben misschien wel 5+ Efteling servers die aan het bouwen zijn, maar moet je dan hun pret verpesten door het gelijk af te kraken? Laat ze gewoon bouwen en we (de pretparkcommunity) zien wel hoe ver ze komen. Iedereen heeft meningen en niemand is gelijk, dus als je ergens niet mee eens bent, zet het dan niet gelijk op Parkleaks.
Laten we weer proberen een community te bouwen waarin we elkaar met rust laten we bij openingen in elkaars pretpark komen en tips geven. Misschien mogen we Tygo en Bryan niet, maar ze zullen misschien wel heel goed in bouwen zijn waardoor ze een mooi pretpark kunnen bouwen.

Bedankt voor het lezen en ondersteun mijn mening door een duimpje omhoog op deze post te geven.
Dit heeft me 30 minuten gekost..
19
Rapporteren 14 reacties | 582 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


SCLover23 op 02 Jul 2019 16:18
ben t er mee eens

L3AK3RT op 28 Jun 2019 00:44
Gewoon Parkleaks stoppen het is nutteloos en zelfs irritant aan het worden. De webhosting en domein kosten zelfs niet waard.

anoniempje22 op 27 Jun 2019 23:03
Je hebt helemaal gelijk!

Cringedeveloper op 27 Jun 2019 08:54
Dit soort berichten beginnen ook al afgezaagd te worden hoor... Je bent al de 5e ofzo die dit zegt. Indra moet gwn de stekker er uit trekken klaar

IkBenEenModeler01 op 26 Jun 2019 11:45
Lol, ze gaan hieronder gewoon verder in de reacties met ruziën, dan verdien je het gewoon niet om hier te kunnen reageren

Error404 op 25 Jun 2019 16:39
Trouwens dat anonieme gedoe is ook laf als je iets post/zegt zeg dan ook wie je bent.

Error404 op 25 Jun 2019 16:39
Maar zeg is dit nou een leak? Als je je gevoelens kwijt moet ga je maar naar je psychiater Bovendien wat von leven heb je als je 30 min besteed aan een site vol doorgedraaide duiven

Ardni op 25 Jun 2019 16:00
@WijOpenenOm12:00 tenzij er geen mensen meer zijn die onnodige berichten weghalen. 😑

kaasBaas op 25 Jun 2019 10:53
k

WijOpenenOm12:00 op 25 Jun 2019 10:43
server.proUSER, er zijn ook andere manieren om dit probleem op te lossen. Niet alles hoeft gelijk stop gezet te worden.

server.proUSER op 25 Jun 2019 09:39
Dit bericht zou er eigenlijk voor moeten zorgen dat deze site offline gehaald wordt. Omdat het gene toevoeging heeft.

main.class op 25 Jun 2019 09:38
Jarno, hou je kinder smoeltje nou eens. (Bericht hieronder)

ThisIsWorldDownloader op 25 Jun 2019 09:37
Parkleaks is gwn een boksring geworden voor 9, 10, 11 jarige kutkinderen die probleempjes hebben op hun minecraft server. 10% van de posts zijn daadwerkelijk leaks.

CapuchonKidSwaggerBoi op 25 Jun 2019 08:24
Waarom besteed je 30 minuten van je tijd aan een fk kutsite