Koters snappen concept Parkleaks niet Het gaat steeds beter met Parkleaks... Elke dag verse leaks over 9 jarige koters die ruzie hebben, kleine niet boeiende nieuwe parkjes die zelfpromotie artikeltjes posten en toch nooit opengaan. Jochen die letterlijk afbeeldingen van social media kanalen halen en dan zeggen "KIJK DEZE LEAK!! 11!".. Echt helemaal kansloos.

Team parkleaks kan hier niks aan veranderen want het concept van deze site is meer dan prima. Het bewijst maar weer eens dat een deel van de mensen in deze community niet capabel genoeg is om in foutloos (of iig een soort van foutloos) nederlands een echte leak te posten. Je zet jezelf voor lul op het internet en niemand neemt je serieus op deze manier.. Post iets als je een echte leak hebt en anders lekker die chipsvingers van je toetsenbordje houden.
2
Rapporteren 5 reacties | 263 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


Jamie Staff op 07 Jun 21:30
Tsja, wij modereren best streng (zo'n 70% van de posts worden verwijderd) en uiteindelijk is content toch content ;P

RedstoneFanaat op 07 Jun 12:49
ik vind het allemaal ruk

Wannebe-dev op 06 Jun 18:19
Het is ook mogelijk om te stoppen met parkleaks want het gaat toch alleen maar door en wat je ook zegt het houd toch nooit op. Sommige koters zijn gwn niet zoals wij

piepert op 06 Jun 16:57
Gamemeneer fan hier

Cringedeveloper op 06 Jun 14:07
Ikr