Hersenloze community😂. Op een paar na!🤪 Ik ga zo stuk om deze community, moderators of andere staffie’s van parkleaks wacht even met verwijderen van deze “leak”. Of laat hem staan😏. (Dit is zegmaar een mooie / belangrijke boodschap voor iedereen, ook voor JOU!👁)

Maar!

Deze community is zo broken, en dan heb je broken van een verkeerd geopende banaan, of broken van een ingestorte brug in italie. Die 2e😯. Iedereen is aan het zeiken tegen elkaar, en zit achter zijn beeldscherm als een van de gamers hieronder. Astjeblieft. Serieus dit gaat echt zo insane te ver, van griefen tot ddos van gegevens delen op parkleaks tot iemand uitmaken van loser. (Loser is nog klein uitgedrukt, maar het gaat om het woordje🤔)

Er zijn hier heel veel mensen die een deel uit willen maken van de community, en een eigen park willen beginnen, en dat zijn er veel. Heel veel. Hoe leuk zou het zijn als we meer mc parken gaan krijgen in deze community, niet alleen maar Craftvalley, Droomcraft, Craftventure, sprookjescraft & zintuigencraft. (PS als ik een parkje ben vergeten [net als dat de oude community is vergeten🌬] zet hem in de comments)
Maar ook parken voor beginners en dat we waarderen wat me maken, en mensen kunnen toe vertrouwen tot je park zonder gegriefd te worden of worden uitgebuit (of zonder staffleden die je park in een keer nakken, en daarna zelf ermee verder gaan, Rijkencraft be like😑)

Je bent bijna bij het einde van dit Bijzondere bericht, (want wat mensen bijzonder vinden de laatste tijd is niks meer omdat alles zogenaamd lelijk is🤗)

Dus! Ben je ook 🔥#Boos🔥 (dit is niet in samenwerking met #boos😉) op de mensen die deze mooie en gezellige community grofgezegd, naar het zelfde eind van rijkencraft willen brengen. (Ondanks het eind van rijkencraft eigenlijk best goed is, nu.)
Doe je best, en vindt je het moeilijk? Om te “veranderen” (Dan verander je lekker niet, nee grapje ik hou van je❤️) dan kan je er eventueel over praten, met mensen die vertrouwt. (Je ouders bijv, of verzorgers)

Er zijn namelijker veel kindje(s) hier die weten dat ze het leuker willen hebben en spijt hebben van wat ze hebben gedaan.

van die gekke (g)oofy (goofy ik hou ook van je, no homo) tot ... eeeuh, ja wie nog meer? Bryan ofzo😂 idk voel je aangesproken peppie’s.

Have a nice day, en vanaf nu (als je het hier mee eens ben dan) steun je dan dit idee over de community, niet met #BOOS maar met #BOOSIE (sorry ik kon niks verzinnen😐)

Fijne avond/middag

PS
en vergeet niet ff je reactie achter te laten met je gedachte en beoordeling over dit bericht.

PPS
Als er spelfouten in zitten, mag je ze eruit halen.

PPSS
We zitten allemaal minstens 50km van elkaar af dus “Waar praten we over!?”

PPPSS
Als je tot hier ben gekomen, dan ben je een trouwe parkleaks fan en weet je waar ik het over heb. (Ook dat dit bericht 30 min heeft geduurd op te typen)

PPPSSS
Weet je wie ik ben? Stuur me dm

~Stafflid
12
Rapporteren 11 reacties | 691 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


Indra Staff op 03 Oct 2019 21:43
:pumpkin:

Skripter op 03 Jun 2019 23:43
Het zijn voornamelijk mensen die jaloers zijn op de parken die wél succes hebben en al meerdere jaren kunnen bestaan (SC, CV en DC). Die mensen denken vervolgens dat ze dit zelf ook kunnen, maar na het starten van hun project komen ze erachter dat er veel meer bij komt kijken dan ze hadden gedacht. Er ontstaan ruzies tussen teamleden en motivatie zwakt af. Dan blijft er nog maar één ding over: dan maar haten op de parken waar je strontjaloers op bent... als dat irritante, kleuterige en onnozele gedoe eens ophoudt, zal het al een stuk gezelliger worden!

OfficiëleHater op 02 Jun 2019 18:18
GreekCraft! Serieus de minst problematische server :)

Kippensoepzonderkip op 02 Jun 2019 16:07
#BOOSIE

TomDeSmet op 02 Jun 2019 11:39
Goed bericht. Help elkaar, op die manier krijgen we een breder aanbod voor bezoekers. Geef je mening op een verantwoorde manier, een manier waaraan mensen wat hebben. #BOOSIE

Stijn Staff op 01 Jun 2019 14:30
Goed bericht <3

L3AK3RT op 01 Jun 2019 14:02
💪 Goed artikel! Hoop dat andere mensen het ook begrijpen.

Cringedeveloper op 01 Jun 2019 08:52
Waarheid 💯, FantasieCraft Resort ook niet vergeten ;) 💫

YodieyoMensen op 31 May 2019 23:02
Global discord? Like ParkCraft, maar dan als Discord server

PotatoSquishy op 31 May 2019 21:20
Goed bericht! Je hebt hier een punt mee

CheckCrafter749 op 31 May 2019 21:10
Held! Vergeet WalibiCrafteu niet 😊