MICK VAN EGH RUIGCRAFT KOPIEERT SPROOKJESCRAFT MAP Mick van EGH Wilt zijn eigen Efteling server maken genaamd RuigCraft. Hij heeft alleen de map van SprookjesCraft gepakt en alles verandert hij naar zijn eigen smaak. Daarnaast is hij erg onvriendelijk voor zijn stafleden... Hij scheldt met ziektes en ontslaat mensen meteen wanneer hij er zin in heeft zonder dat die mensen iets fout doen. Als je een idee hebt en het valt niet in zijn smaak maar je probeert hem alsnog te overtuigen, dan vind hij je ineens een kinderachtig persoon terwijl hij is gestopt met school voor z'n minecraft servertje. Dat is gewoon dom. Verder is het gewoon een vervelende kerel.
-5
Rapporteren 11 reacties | 238 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


PretigEnglise op 25 May 09:37
laat hem maar die map houden , er gaat toch uiteindelijk niemand naar zn servertje komen

ZekerOudGenoeg op 24 May 08:14
@CringeDeveloper die was goed

ZekerOudGenoeg op 24 May 08:14
@CringeDeveloper die was goed

Cringedeveloper op 24 May 07:56
@persoon.java Kijk de community heeft een stok in je anus gestoken. Dat doet pijn ik weet het, MAAR WAAROM TF DUW JE EM ER DAN VERDER IN?

persoon.java op 23 May 09:05
Goedzo bart weer iemand die mij zwart maakt en dat kan me geen reet schelen wand ik blijf doorgaan

KrabSaladeZonderKrab op 22 May 18:54
@Cringedeveloper ik ken mick niet dus ik kan dit lastig beloven

Hoedmeneer op 22 May 18:47
Wat ik weet is dat Mick geschorst is inverband met ruzies. Hij zit zonder diploma thuis en hoopt nog een kleine kans te hebbben bij zijn Favoriete pretpark de Efteling. Altans als je hem vraagt bezoekt hij de Efteling bijna nooit omdat hij al zn geld inversteerd in het draaien van RuigCraft en nakt intussen even SC alsof het niets is. EGH is trouwens groot geworden door mick's notcopyrightfree gebruik van Films waar hij geen toestemming van heeft😉😁

Cringedeveloper op 22 May 18:24
@KrabSaladeZonderKrab lmao ben je mick ofzo, de enige die dit niet zou geloven is hij zelf want we weten allemaal dat mick niet helemaal 100 is

Overkoper op 22 May 18:01
lohjlhhglghiluuui

KrabSaladeZonderKrab op 22 May 16:23
Misschien is bewijs ook wel handig. ik geloof hier helemaal niks van!

Cringedeveloper op 22 May 15:32
Lmao Mick kennen we al, die is de nr 1 debiel. Dat ie zen Sprookjescraft in zen genakte anus stopt...