MICK COPYPAST DELEN VAN SC MAP?!?! Vele mensen weten waarschijnlijk al dat Mick aan zijn eigen server bouwt. Echter is het nu duidelijk dat Mick de map van SC gebruikt en eigen techniek erin stopt(althans daar had hij mensen voor, maar die hebben nu ontslag genomen). Mick noemt dit aanpassen. Hij wilt proberen SC map te gebruiken als vaste map met de gebouwen en past dit naar zijn smaak aan. Hij heeft echter maar kleine details aangepast. SprookjesCraft crew kan aan de hand van de paden en de afmetingen bepalen dat hun werk inderdaad gebruikt is om een Eftelingserver te hebben.
6
Rapporteren 8 reacties | 273 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


persoon.java op 23 Apr 22:18
Crafter leer eerst de wet en hoe het zit met copyright en plagiaat

Crafter op 21 Apr 12:15
of jij doet gewoon normaal zoals de rest? mensen zoals jij zijn echt de parasieten van de community... nak geen mappen, nak geen namen, nak gewoon niks. En dat een stafflid van sc het niet erg vind betekend niet dat het ok is. (ik wil sws bewiis zien dat een stafflid dat zei want sws was het gewoon een normale medewerker die totaal niks ermee te maken heeft... )

persoon.java op 21 Apr 01:45
en Blokker en stafflid van SC weet er van en die vind het niet erg dus wel ff in mijn rechte gezicht zeggen pleas wat jullie over mij denken. watjes

persoon.java op 21 Apr 01:44
en voor de mensen die het niet weeten ik ben mick en ik heb all en andere naam! fuck jullie

persoon.java op 21 Apr 01:44
ey niek jij hebt zelf mee gedaan megool

PlaneetAchtbaan op 20 Apr 21:46
oh das die mongool ja wacht hier heb je zen yt kanaal https://www.youtube.com/user/waltbecos , hij heeft zo te zien ook al de naam van FantasieCraft geript... sneu dit

OfficiƫleHater op 20 Apr 21:44
doet elke 'efteling' server x

Blokker op 20 Apr 19:36
Oei, die zou anders op zn donder krijgen als SC erachter komt