Zelfpromotie Goedemorgen, middag, avond of nacht.

Elke keer weer hetzelfde, men vermeemt zomaar van staff dat er een nieuw parkje komt, iets terugkomt of iets “leakt”, maar we weten allemaal dat het zielige zelfpromotie is, het ene bericht is daarop nog zieliger dan de andere. Waar de actual fuck zijn de echte leaks gebleven? Het heet parkLEAKS niet PROMOOTJEEOGENPARKMAARZEGDATJEVANSTAFFVERNEEMT.NL. Kap nu gewoon is een keer met deze onzin en verzamel echte leaks. Telkens als je nu parkleaks opent kom je zielige leaks tegen met elke keer dezelfde opbouw. De titel is vaak de naam van het park, de tekst bevat zinnen als: dit vernemen we van staff en de afbeelding is vaak het logo of een fake leak. Jullie vernemen niks van staff want die staff ben je gewoon zelf. Kap hiermee en kom met echte leaks. Anders kan je gewoon oprotten van deze planeet. Het concept gaat om exclusieve leaks en niet promootmijnkutparkje. Volgende week bericht je toch wel weer dat je gestopt bent.

Groetjes,

Een licht geïrriteerde Alex
3
Rapporteren 6 reacties | 363 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


IWANTSKRIPT op 08 Apr 22:33
Of je veranderd de naam gewoon naar iets anders?

Traincarts1 op 06 Apr 18:56
Kijk en hier is het probleem. Je kan hier niets meer posten zonder dat men zegt: ZELFPROMOTIE. Sommige dingen zijn echte leaks, maar worden onterecht als zelfpromotie gezien. Of dit is omdat de algemene bezoeker van deze site leaks niet accepteert, of verwacht dat een leak er fucktop lelijke screenshot is gemaakt met een telefoon, weet ik niet.

IWANTSKRIPT op 06 Apr 13:39
En welke parken zo al

Commentaargever op 06 Apr 11:21
Ik denk dat het een serieus idee is om een site te maken waarop mensen parken kunnen promoten. Dan ben je namelijk van dit omslachtige gedoe af.

SpigotZoeker op 06 Apr 09:35
Als menden een park willen promoten, dat ze dat dan doen via het platform Youtube of zo... of maak zelf een platform: ParkPromotie...

Cringedeveloper op 06 Apr 08:02
r/Kea_IRL