Michel, Eftelist Hier stuur ik bewijs van het feit dat Michel onze map heeft gedownload en bereid is om m online te zetten, ons team kan bij de map, en Michel als enige kon dat ook, aan de fotos zie je dat ze out dated zijn, ik ben een bouwer en weet hoe alles er bij staat, zo stond het er bij voor het vertrek van Michel, als het iemand van ons team zou zijn, wat t niet is, want wij zijn n hechte groep, zouden de leaks niet zo out dated zijn, daarom kan ik met 100% zekerheid zeggen, het is Michel eftelist, die destijds de map downloaden, en leaks post, die n niet zelf gemaakte audio cliënt gebruikt als die custom moet zijn, en onze vps heeft gebruikt voor andere servers destijds
-1
Rapporteren 8 reacties | 500 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


SpigotZoeker op 31 Mar 18:17
ew white theme wtf

CapuchonKidSwaggerBoi op 27 Mar 17:57
Thomas, GForceseeker: Klein kind, Is aggresief als je 1 dingetje zegt.

PlaneetAchtbaan op 23 Mar 17:57
wat zijn we met zen allen weer volwassen

Smetvrees op 23 Mar 13:08
Ooit gehoord van interpunctie? Naast komma's bestaan er ook punten..

EffectenMaker op 22 Mar 14:24
Wtf is dit? Ik vind het belachelijk dat je op deze wijze “bewijs” stuurt. Waarom zou michel het zijn om die reden? De reden vind ik ongegrond en je kan er met geen poot opstaan. Hecht team kan wel zo zijn maar het hoeft niet eens michel ofwel cc zelf te zijn. En wat de neuk dit is echt slecht voor cc repu jonge. Ga eens naar gedragstherapie want dit is gewoon ronduit zielig.

Henk????????? op 22 Mar 13:34
gebruik discord dark :mad:

Appelvlaai op 22 Mar 13:01
Dankjewel, @ParkFlopOnline voor de opheldering.. Ik wordt echt een beetje moe van Thomas.. Helaas denkt hij dat het posten op parkleaks goed is voor CheckCraft's reputatie. Maar daar kan ik verder niks aan doen! :) Btw Thomas, vanwaar white theme? Ben je wel oké?

ParkFlopOnline op 22 Mar 10:53
Je hebt niet eens bewijs lamlul, leuk dat hij de map heeft. Maar je hebt geen bewijs dat hij die leaks heeft gepost. Lekker met t vingertje wijzen. Wat is dat over die audio cliënt btw? Klinkt ook gwn als 1 dikke bullshit waar je geen bewijs voor hebt. Dus stop maar met janken over dat er een leakje is over t park waar je bouwt, tenzij je echt bewijs hebt.