Echte verhaal over NiekRides Zoals vele al weten denken veel mensen dat ik mappen aan het downloaden was van allerlei servers. Hier is de echte verklaring voor. Ik was samen met Job, Niek en Joey in een call. Job wilde mijn ouders iets aandoen. Dit vond ik niet leuk.

Ik gebruikte WDL alleen om backups te maken van sommige servers zodat ik deze voor de zekerheid kon hebben. Het was niet mijn bedoeling om SC te downloaden. Ik heb alleen FCmc gebackup zodat ik deze map zelf kon hebben.

Ik wil hierbij zeggen dat ik niet zomaar meer allerlei mappen ga downloaden en dat ik de tools hierbij definitief heb verwijderd om verdenking van WDL te voorkomen.

-NiekRides
2
Rapporteren 12 reacties | 435 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


Kluns op 20 Mar 12:14
De nieuwe ThisIsPieter?

SylvanaFapper op 11 Mar 16:29
mongool

SylvanaFapper op 11 Mar 16:29
hoe kan het niet de bedoeling zijn om de SC map te downloaden maar doe je het toch

Cringedeveloper op 08 Mar 13:30
@GaatDezeOverDeKop? Welke lul?

GaatDezeOverDeKop? op 08 Mar 10:22
NiekRides, Het zieligste stukje vlees uit de community, Comebacks zijn nog slapper dan zn eigen lul. Nu nog ff huilen bij sc en dan hoop je op een unban.

OmeGerard69 op 08 Mar 08:01
Sinds wanneer is een persoon trouwens een leak? Ik dacht dat dit bedoeld was voor het kraken van dingen in een mc pretpark en niet de personen helemaal stuk te maken LOL

EffectenMaker op 08 Mar 07:07
Tsja ik zie alleen bestanden in de prullenbak staan, nergens dat ze echt van je pc af zijn. Deze verklaring komt ook exact iets na je ban bij sc. Valt een beetje op niek. Verder vergeet je dat jij ook job zn ouders dood wenste en zelfs hebt gezegd dat ze dood zijn, vind je dat kunnen dan? Tuurlijk kan je dan zo’n reactie verwachten. Je doet nu net of je heilig bent voor een unban bij sc. Kap met dit achterlijke gedrag niek.

Hoedmeneer op 07 Mar 22:58
@SylvanaFapper nobody to you

Blackspigot op 07 Mar 22:56
True maar ja, je hebt het daarna ook wel voor jezelf verkloot.... Je gaat niet omdat je ontslagen bent een map stelen en dan ook op parkleaks zetten dat NiekDeDraak psychisch gestoord is... ~Jarno

SylvanaFapper op 07 Mar 21:28
no one care and believe you

Hoedmeneer op 07 Mar 21:25
@Overkoper-> no one cares of you :P

Overkoper op 07 Mar 21:22
no one cares