ZintuigenCraft gebruikt geleakde plugins Vandaag waren er op Zintuigencraft weer wat discussies, waarop ze natuurlijk reageerden door iedereen een ban te geven. Stijn vroeg of ze zijn plugin gebruikten, en dat deden ze. Toen Stijn vroeg naar de Spigot gebruikersnaam waarmee die gekocht is weigerde Sander die te geven. Dit is meerdere malen gevraagd maar hij bleef het weigeren. Ik kom dus tot de conclusie dat ZintuigenCraft de plugin niet gekocht heeft, en hem doorgestuurd heeft gekregen of van een andere site heeft afgehaald.

Groetjes tuinkabouter.
2
Rapporteren 4 reacties | 286 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


PlaneetAchtbaan op 16 Feb 17:33
@LangeOpening Eerst zien dan geloven zeker, ik kan ook zeggen dat ik iets van bv jou eb gekocht terwijl ik het eig gwn heb geript van je. Lijkt me dat je ook liever eerst bewijs wil zien dat ik het heb gekocht of niet. Het teken dat ie zen username niet wil geven zegt eig al wel dat die het niet gekocht heeft.

EftelFapper op 15 Feb 07:58
Om welke plugin gaat het?

Ruurd op 14 Feb 22:10
Wat staat er op het geblurrde stukje?

LangeOpening op 14 Feb 22:03
Hij geeft toch gewoon een goede reden? Dat je conclusies trekt dat hij gedownload is, oké. Maar als hij zegt dat het niet zo is, moet je daar ook van uit kunnen gaan. Hij deelt immers zijn conclusie ook niet op een website als dit.