Pollecraft wat is het nou? Ik heb gevraagd aan de owner van pollecraft wat de server nou eigenlijk inhoudt. Hij vertelde dat het een efteling server word. Ik vroeg hoe hij bij dat idee was gekomen zelf wist ie het ook niet helemaal meer goed. Maar het word dus een efteling. Ik heb er niet zo veel vertrouwen in dat vond de owner niet leuk om te horen. De owner is jarnopizza. Ik vroeg aan hem of het niet zoals andercraft met mappen van een andere server worden samengevoegd naar een map. Dat werd helaas niet zon groot succes. Hij hoopt daarom ook dat pollecraft een stuk beter gaat worden.
Pollecraft is inmiddels al een paar maanden bezig. Ik heb er niet zo veel vertrouwen in dat komt door de owner jarnopizza en de staffleden daar zijn we ook nog lang niet over uitgesproken. De meeste spelers die ik heb gesproken via de discord server waren ook niet heel positief. Er resgeerde ook een paar spelers met hele bijzondere porno plaatjes. Die plaatjes kan je nog steeds bewonderen in hun discord server. Ook op Twitter slaan ze de plank volledig mis ze hebben maar 2 volgers. Ook op hun discord is het niet al te druk daar daar is het wel drukker dan op hun twitter. Hun discord bevat 36 leden.

Wat vinden jullie van Pollecraft deel het zeker even in de reacties.

Groetjes ~ De Anomieme leaker
-6
Rapporteren 6 reacties | 470 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


Despacito2FanGirl op 22 Jan 2019 16:27
eh seh herres op die kanker park

zoveelsteWalibiServer op 19 Jan 2019 16:49
gay

PietenDiscussie op 18 Jan 2019 22:41
Waarom blijft een Phantasialand server verdomme, ik weet dat CV erop gebaseerd is maar ik wil ook een echte Phantasialand server :l

Cringedeveloper op 18 Jan 2019 22:20
Wow Efteling dat heeft nog nooit iemand nagemaakt, super origineel! Iemand ga even in Tokyo staan aub zodat je men longen kan opvangen die ik er zometeen kaulo hard uit gaan vliegen van het kuchen...

Tandenstoker VIP op 18 Jan 2019 21:10
Nog een Efteling server -1

IWANTSKRIPT op 18 Jan 2019 20:27
Dat mensen zelf niet kunnen bedenken dat ze gewoon totaal kansloos zijn