SPROOKJESCRAFT IS NIET DOOD! Heyo mensen!

De laatste tijd zie ik vaak dat 'sprookjescraft dood gaat' op parkleaks, maar dit is volgens mij totaal niet zo. Waarom, zou je vragen? Wel, ik zal je dat eens haarfijn uitleggen!!! Maar laten we eerst beginnen met de geschiedenis van Sprookjescraft.
Sprookjescraft begon in 2012 als een van de eerste mincraft servers met een pretpark te bouwen, onder de naam 'EftelingCraft'. De kwaliteit van de map toen was al enorm goed, omdat men niet zo vaak in zoveel detail werkte. Ook had de crew zelf lol aan deze tijden, waar ik later op terug kom.

Later kwam de audioserver tot stand, ook dit was revolutionair. Men had nog nooit op een minecraft server rondgeloopt en ondertussen muziek kunnen beluisteren. Toen kon je ook een Medewerker rank kopen, waar toen ook een Medewerker+ bij zat. Met deze rank had je levenlang medewerker, en kon je levenslang attracties besturen.

Een tijdje laten veranderde de server van naam: het werd 'sprookjescraft'

Na dit alles kwam toen ook 'mijn.sprookjescraft.com'. Toen kon men nog een bankrekening hebben, en was de medewerker rank veel goedkoper dan nu. Je kon ook vrienden hebben. Mijn sprookjescraft is mogelijk gemaakt door Pixelite.

En dan zijn we nu, na een enorme DDOS (dat is een internet-aanval) op sprookjescraft tijdens een event gaat heel de server offline, en dit neemt Mijn sprookjescraft met zich mee. Na een dag kwam de eigenlijke server al weer online, alleen was Mijn Sprookjescraft moeilijker. Ze hebben geprobeerd om Mijn sprookjescraft als normaal terug online te brengen, maar dit ging niet. Dus gingen ze voor de gulde middenweg. Een saaie website met maar 2 functies: SC connect en de webwinkel.

Waarom mensen denken dat Sprookjescraft niet meer werkt of kapot is, is volgens mij omdat er al lang niets meer aan Mijn sprookjescraft is gedaan, dat de Symbolica na 2 jaar nog steeds niet af is en dat er een paar crewleden vertrokken zijn. Dit kan best wel waar zijn, maar is het dan nodig om er zo'n probleem van te maken? Baron 1898 duurde ook heel lang voordat hij af was, en dit allemaal met de reden dat de crew het beste wouw voor de spelers. Bij symbolica en bij Mijn sprookjescraft is dit ook zo, misschien is het inderdaad omdat ze minder goede crew hebben als vroeger, maar ze doen hun best om het zo snel mogelijk en het zo goed mogelijk af te krijgen. So, who cares? Als mensen nog steeds hetzelfde plezier hebben in het spelen van de server, dan zorg je ervoor dat alle attracties zo goed mogelijk werken en dit komt voorop, de nieuwe attracties mogen dan maar wachten!
Dus, stop met zo te haten op SprookjesCraft, ze doen ook maar hun best. Speel gewoon en wacht gewoon af.

- Klaas Moortgat, Lambertijn op Minecraft
3
Rapporteren 18 reacties | 901 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


PlaneetAchtbaan op 08 Dec 11:37
@ZintuigenFreak alleen jammer dat het zo een gigantische bijbel is waar niemand wat aan heeft. Al dat gezeik van ja we willen het beste is allemaal bullshit, na 2 jaar kan je al een heel pretpark neerpleuren. Also, misschien moeten ze eens beginnen met te updaten naar 1.12.2 zoals de meeste servers doen.

FlopIsOp op 07 Dec 17:14
"Vroeger was deze stijl heel mooi", ja maar nu niet meer maar dat zien ze niet in want er is nog vrijweinig vernieuwing van de bouwstijl

ZintuigenFreak op 07 Dec 14:13
Dit vind ik nou mooi om te lezen, niet van die topics van 7 jarige jochies

TheLegend27 VIP op 06 Dec 16:40
Te veel moeite om te lezen :banhammer:

Meinkreft op 06 Dec 10:21
De audioserver is bedacht door CraftVenture, zei hadden dit al meer dan een jaar voordat SprookjesCraft dit had

DeEchteMiner op 06 Dec 07:52
ik ruik zelf promotie

RAPID op 05 Dec 20:00
SprookjesC... wat?

Skripter op 05 Dec 15:16
Trainacarts, geen symbolica, niks nieuws meer... Duuh dat het dood is

Blokkenman op 05 Dec 13:25
Heeft dit ding een IP?

KrabSaladeZonderKrab op 05 Dec 11:17
De gene die deze post heeft gemaakt GG!

Hoedmeneer op 05 Dec 11:15
Als ParkLeaks nou is over positieve dingen gaat zoals leaks en niet over haat.

Hoedmeneer op 05 Dec 11:11
Eindelijk iemand die positief is over SprookjesCraft. :D

Blackspigot op 05 Dec 09:32
Wtf is dit verkoop es geen troep. Alsof iemand dit wil lezen en wat is dit voor leak?

piepert op 05 Dec 09:20
Als ik een boek wilde lezen ging ik wel naar de bibliotheek.

Cringedeveloper op 05 Dec 09:16
Het is niet dood aan het gaan want het was al dood :rekt:

ThisIsWorldDownloader op 05 Dec 07:15
tis gwn heel dood en slecht geworden deal with it

xXQuickSc0perXx op 05 Dec 06:53
Wat een lang artikel zeg!

xXQuickSc0perXx op 05 Dec 06:52
Vind ik ook.