Wonderland MC nakt CV Models? Zoals je kan zien in de video"s van het youtube kanaal van Wonderland MC, worden er vele models gebruikt van CV. De eigenaar Anne Schepers 900, had als excuus dat deze nog aangepast moesten worden omdat ze daar nog een goede modeler voor moesten vinden. Ook aanvaarde ze geen tips die gegeven werden en gaf vervolgens een ban aan degene die die tips gaven om een betere server te worden. Met andere woorden: dit park zal snel onder de grond liggen.
Voor bewijs kan u de discord joinen als ze het tenminste niet hebben verwijderd https://discord.gg/9MGkCcv
- CV Model Indiana Jones: https://www.youtube.com/watch?v=8l0W9f7nAGk
- CV Model CCRR https://www.youtube.com/watch?v=nPYrdqHVeRM
-1
Rapporteren 6 reacties | 443 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


ZintuigenFreak op 02 Nov 14:40
Ik werk daar

24uursparkje op 31 Oct 16:55
@hoedmeneer die 'anne' klinkt wel heel erg mannelijk voor een vrouw 🤔

Triangel op 29 Oct 08:54
Anne en een deel van zijn staff hebben meerdere attracties gekopieerd van andere parken. Zo hebben ze ook de baron gekopieerd! En WonderLandMC behandelt zijn staff ook niet normaal. (Ik was staff) maar omdat ik advies heb gegeven aan Anne (de eigenaar) heeft hij mij uit de WL staff app gezet. Dit park moet gestopt worden want alles wat ze doen is stelen van andere parken!

PlaneetAchtbaan op 28 Oct 22:12
@hoedmeneer denk niet dat dat zo veel uitmaakt eig

Hoedmeneer op 28 Oct 20:02
Spellingsfouten; eigenaar(vrouwlijke vorm?) volgens mij is een vrouwlijke vorm voor eigenaar-eigenaresse...

BlockBench op 28 Oct 15:12
Onrides zijn toch wel 10/10. Lekker soepel. Ze hebben in ieder geval de tijd genomen om de models Oranje te maken, want dat was wel echt veel werk denk ik