Server ontdekt, CraftVenture Hallo allemaal, ik heb gisteravond een minecraft pretpark gevonden genaamd CraftVenture.
Het is werkelijk niet te geloven wat er allemaal genakt is van andere parken. Ten eerste is het weer een server die zo nodig weer modellen nodig had voor hun attracties, oh en ze gebruiken niet traincarts coasters, nee nee het moest weer een custom plugin zijn genaamd CrAFtVeNTUre CoRE, want performance bla bla bla. Ten tweede, die Audioserver... weer de zoveelste muziekplugin met de naam Audioserver, ook weer genakt van Craftvalley en Droomcraft, net zoals die ridecounters, bah. En dan staat dat park ook nog eens vol met saaie darkrides met vreselijk cliché storylines, ik heb veel liever achtbanen in minecraft, ik voel de g-krachten nu al in mijn bureaustoel!
Blijkbaar is CraftVenture ook nog eens racistisch, afgelopen 2 jaar hebben ze namelijk een halloween evenement gehad met een Sovjet thema, walgelijk. Het aandringen tot communisme en de ludieke manier waarop met dit onderwerp wordt omgegaan is ronduit zielig. Net zoals het gebruik van verdovende middelen als thema nemen voor een attractie. Je kan toch niet het nuttigen van bier aansporen in een attractie voor kinderen? VOORBEELDFUNCTIE!!
Nou dat was mijn review over CraftVenture.
-25
Rapporteren 8 reacties | 391 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


65PluginsInMijnServer op 06 May 2020 18:49
ewa

CapuchonKidSwaggerBoi op 06 May 2020 12:11
eEN KOEKJE IN DE MAGNETRON

Flikker op 05 May 2020 22:52
Ik snap de satire, maar had wel wat beter kunnen worden uitgevoerd.

65PluginsInMijnServer op 05 May 2020 22:35
Dode hamsters met zout

VijverCraft op 05 May 2020 22:23
Dan is het belachelijk maken van een minderjarige nog niet eens tot woorden gekomen! Jarenlang hebben die crew leden van CraftVenture (de ene wat minder volwassen dan de andere) lopen spotten met een jongentje dat overduidelijk een beperking heeft. Zo hebben ze de jongen (waarvan ik zijn naam niet zal noemen vanwege respect voor privacy) volledig getraumatiseerd. Zelfs nu, jaren na de gebeurtenissen voelen ze zich nog genoodzaakt om hun plezier er uit te halen. Dat deze server nog draait is onbegrijpelijk!

Kaaseter101 op 05 May 2020 21:59
CV staff trol

ZwartePiet op 05 May 2020 21:16
Als je goed uit je doppen gekeken had, staan hier de meest epic achtbanen en plugins in deze server, ik bedoel, CraftValley & Craftventure en vooral DroomCraft & Craftventure kun je niet vergelijken. Ieder zo zn eigen kwaliteit. Adios x)

TraincartsLove op 05 May 2020 21:16
libtard