De community in een notendop. #1 Cześć,

Bij deze introduceer ik, vanwege teveel tijd, een nieuwe rubriek waarbij ik mijn ongezouten mening geef over alles en iedereen. Wie ik ben, god mag het weten.
Alles wat in dit artikel wordt gezegd kan vanuit een sarcastisch, serieus of afkrakerig perspectief worden bekeken. Het is maar net hoe je het zelf wilt lezen.

In de community hebben alle parken de bloemetjes buiten gezet en dat moesten mensen zien! Zo hebben diverse parken hun poorten geopend en de mensjes liepen als kuddedieren achter elkaar aan. Dat moest gezien worden!

---

GreekCraft.
Deze server heeft een béta opening gehouden. Ik was om heel eerlijk te zijn enorm enthousiast toen ik door de mainstreet en Klugheim heenliep. Eindelijk weer eens een Mainstreet die zich onderscheidt van alle andere parken.

Ook waren de vrienden van Vlekkeloos aanwezig! Maar man, man, man. Wat een ontzettend sneue bende. Het was simpelweg ontzettend ordinair hoe hun zich opstelden tegenover hard werken en een verdomd goed resultaat.
Maar.. daar gaan we het niet verder over hebben.

De attractie’s waren ook enorm gaaf gelukt. Als je vraagt wat mijn favoriet was? Dan zeg ik; de draaimolen.
De rest van de weken waren eigenlijk best standaard. De kwanters hadden hun plekkie gevonden op deze servers en vaste spelers waren laaiend enthousiast.

---

BandiThemepark.
18/04/20 was het dan zover. Deze veelbelovende server opende zijn poorten. Tijdens de opening liepen veel mensen als kuddedieren achter elkaar aan. De nodige satire was ook weer aanwezig. Ruud en Jorrick hadden de haatmachine als een geoliede machine lopen.

Maar laten we nou ff heel eerlijk zijn. Het Rookburgh gebied in Bandi ziet er vele malen beter uit dan het gebied in Craftvalley.

Het park had een heel weekprogramma gemaakt, een beetje overbodig als je bedenkt dat de helft van de tijd de server toch niet werkte.

14:00 was het dan zover! De server opende de poorten. En dat was te merken! De TPS dropte meneer onder het 0 punt. Ik wist tot dat moment geeneens dat het mogelijk was. Maar we mogen niet klagen! Het is immers een Alpha.

Mensen liepen gestaag het park binnen voor zover dat lukte. Aangekomen in de mainstreet deed het meteen een soort sfeertje op. Ik voelde vooral een SOM achtige sfeer. (Studios of Magic).

Ook waren de nodige elementen overgenomen van al bestaande servers, zoals de coinboosters. Kom op zeg, iets creatiever kan toch wel?

---

AquaFunMC.
Een park wat best wel veelbelovend klonk, maar het eigenlijk een klein beetje tegenviel.

Dit park had een bèta opening gehouden, na 3 dagen full-dedication bouwen gingen ze dan eindelijk open!

De 25 online gegadigden liepen naar binnen heen en al snel wachtte de Mascotte je op!

Poort na poort werd voor je geopend en daar stond je dan, in een mega grote world-edit hal en een grote bak met water. De waterglijbanen waren nog netjes afgesloten met witte folie.

Mensen hadden hun zwempakjes al aan, en ze ploeterden door het toen nog koude water.

De haatmachine van verschillende spelers liep ook weer op volle toeren. Maar mensen, laten we nou heel even eerlijk zijn. Iets niet leuk vinden, so be it. Maar je gaat iets toch niet volledig de grond in stampen omdat jij het niet leuk vind? De crew had er duidelijk veel plezier in. Laat het dan ook zo.

---

CraftValley.
Daar was ‘ie weer! Het maandelijkse aandachtsmomentje waar Jorrick en Ruud o zo hard naar smachten. Heel eventjes weer de populariteit naar zichzelf strijken, waarna ze daarna op die heerlijke smeuïge zomerdagen elkaar heerlijk kunnen verwennen onder het genot van het idee dat hun CraftValley populair is. Stoute aandachts-mannetjes zijn het ook.

Ook de mannen van Craftventure waren aanwezig en dat moest Jorrick zeker even mededelen en heel eventjes doen alsof het matties voor het leven zijn. “Doe nou niet Stan, ga zitten haha”. Ik voelde een soort romanticus in Jorrick opkomen.

Maar oké, genoeg satire. Wat werd er nou eigenlijk aangekondigd wat nou echt supergaaf is?
“Leuke vraag! Niks.” Aldus onze correspondent in CraftValley.

Tijdens de ‘persconferentie’ werd er voor de zoveelste keer gemeld dat Jorrick’s engels nog steeds niet op en top is. Kom op man, als je er echt van baalt dan zijn er genoeg site’s of let eens een keer op bij de Engels les in plaats van naar foto’s van Ruud lopen staren.

Oké, oké, er werd wel iets vets aangekondigd naar mijn mening. De Tower of Terror.

Na de presentatie mochten de spelers backstage en iedere speler werd weer in het bouwuniform gehezen. Die dingen meurden zo hard dat zelfs een strontvlieg met een boog om me heen vloog.

We werden geleid naar de nieuwe ‘Fantasy Square’ waar niks interessants te zien was. Hierna gingen we naar de bouwplaats van hun nieuwe Universal Studios kopie van Harry Potter. Wat was hier te zien? Niks. Een grote dirtvlakte waar wij als bezoekers als eerste over heen mochten lopen!

Ik heb meteen een stukje zand in een potje gedaan en die staat nu trots naast mijn computer. Kan in tenminste zeggen dat ik als eerste het zand in een potje heb gedaan.

Daarna werden we geleid naar de bouwplaats van hun Tower of Terror gebied. Was hier dan iets leuks of interesants te zien? We mochten kijken naar een grijze vlakte met de fundering van het mega project. Super vet natuurlijk.

Als afsluitertje werden we naar de bouwplaats van het nieuwe waterpark geleid. Het enige wat we zagen was een on-orgineel worldedit gebouw. Ik kreeg meteen wat van die AquaFunMC vibes.

Tip voor Jorrick en Ruud: https://duolingo.com


na razie!

19
Rapporteren 10 reacties | 493 weergaven
Reacties Hieronder kan je een anonieme reactie plaatsen, je krijgt een random naam toegewezen deze koppelen we aan je IP address.

Reactie:


FalibiFapper op 05 May 2020 21:24
Part 2 plz

ZwartePiet op 05 May 2020 20:14
Eindelijk een negatief stuk over Craftvalley, ben het hier volledig mee eens. Top geschreven man.

ModelFapper331 op 05 May 2020 17:44
Je mocht nog wel wat negatiever zijn over dat greektroep, verder, mooi geschreven.

CheckCrafter749 op 05 May 2020 14:56
Uit de kunst! Geweldig artikel man. Stijgt de quarantaine naar je hoofd? Nou heel veel succes en begin eens voor jezelf en kom dan terug, joejoe!

Swaggerkid op 05 May 2020 14:51
Ik had gehoopt dat je de sarcasme zou vatten maar helaas xD @IndrAtjuu

IndrAtjuu op 05 May 2020 14:47
@MeppendeVlieg heb zo'n gevoel dat kritiek verwerken niet je sterkste kant is XD

AlexModelAfkraker op 05 May 2020 14:47
Gegroet waarschijnlijke medewerker van greekcraft / bandithemepark, Het uitermate opwindende ballengelik van je eigen werk of die van je vrienden is altijd daarmate lachwekkend. Dus daarvoor bedankt. Ik wou nog even kwijt dat ondanks het serieuze en vrij kinderlijke gedrag waar de meeste servers tegenwoordig vaak over beschikken ik ook onderdeel ben van de mensen die het niet ziet als een 'job' maar daar groei je nog wel overheen. Groetjes , Flikkertje21 - daveytje21 Nou ben ik de grootste aidsmongool van de originele community maar dat geeft niet.

MeppendeVlieg op 05 May 2020 14:24
Wat een prachtig artikel! Mooi dat je op deze manier je tijd in quarantine kan besteden, ik heb 1 tip voor de volgende keer. Zoek een leven! Maarja, dat is voor mensen die parkleaks post plaatsen als deze (meestal) teveel gevraagd Kusjes Jorrick

OfficiëleHater op 05 May 2020 14:10
Ik ben nog nooit zo verbaasd geweest dat in zo'n grote rant ik nergens te vinden ben XD Misschien voor deel 2? ^Silas

Blokker op 05 May 2020 14:06
Mooi artikel.